×

Upozorenje

JUser: :_load: Nije moguće učitati korisnika sa ID: 42
Menu

Cart

Content

Sistemi Ulaza

Oprema za prodavnice pored rafova, kasa pultova, rashladnih uređaja, podrazumeva  i sisteme ulaza kao jedan od ključnih faktora, odnosno razne kapije, ograde, vodilice i smernice na ulazima prodavnica, čija je osnovna funkcija dobijanje željene putanje kupaca i smanjenje gubitaka zbog krađe. Sistemi ulaza obuhvataju automatske kapije, mehaničke kapije, vrteške, berijerne ograde, kao nezaobilazan deo svakog marketa.

Firma INPUT doo kao generalni zastupnik za Srbiju sistema ulaza švedskog proizvođača ITAB, bavi se prodajom, montažom i servisiranjem istih. Konstantan lager kapija, ograda i rezervnih delova omogućava efikasnu isporuku i servis.

Poslovanje ITABa se bazira na proizvodnji i izvozu trgovinske opreme, pre svega sistema ulaza i smernica, kako za trgovinske objekte širom sveta tako i za druge institucije (banke, obrazovne ustanove...).  S obzirom na veliki broj klijenata, kao i na  godine iskustva u proizvodnji  i stručnoj izradi, ITAB je postao blizak partner i dobavljač za neke od vodećih evropskih maloprodajnih lanaca.

Godišnji gubici evropskih trgovaca su zabrinjavajući. Prema nekim proračunima 1,5%  ukupnog prometa se gubi zbog krađe. Sa sistemima ulaza stiče se veća sigurnost, i samim tim smanjuju gubici uzrokovani krađama.

Automatski ulazi


ALPHAGATE

Najbolji u klasi automatskih ulaza!
Alphagate MKII je najnapredniji, potpuno opremljen automatski ulaz koji  postavlja nove standarde na tržištu. Kod ovog modela primenjene su najnovije tehnologije koje pružaju fleksibilnost,  jednostavan rad  kao i mogućnost jednostavnog povezivanja između više sistema, tj. više automatskih ulaza u jednom objektu. GateCOM funkcionalnost u Alphagate MKII pruža uobičajenu komunikaciju i razmenu poruka između svih povezanih ulaza. Možete jednostavno imati nekoliko aktiviranih uređaja na ulazima i samo će trebati jedno ili dva  jezgra spojena između njih za sve komunikacije.

View the embedded image gallery online at:
http://input.rs/sr/sistemi-ulaza.html#sigProGalleriaaca4102d33

Alphagate MKII ima anti-panik sigurnosne funkcije i zvučni alarm će se oglasiti ako
se kapija gura u suprotnom smeru. Alphagate MKII takođe može biti opremljen sa sigurnosnim mehanizmima poput „Childsafe-a“. Kao standardna funkcija, Alphagate MKII takođe može biti povezan sa drugim sigurnosnim sistemima u prodajnom objektu, kao npr. požarnim alarmom.

Karakteristike:

 • Leva ili desna funkcionalnost, 180 °
 • Automatsko resetovanje anti-panik funkcije
 • Višestruka komunikacija od strane GateCOM ™
 • Podržava SCO - režim
 • Podesivo vreme otvaranja / kašnjenja
 • Alarm može biti uključen / isključen
 • Brzo otvarajuće i lagano zatvarajuće sekvence
 • Može se ugraditi kao "samostalna" jedinica
 • Raznolikost sigurnosnih karakteristika (childsafe),  lagano zaustavljanje, anti-panika ..
 • Raspon ruku ulaza, uključujući LED svetla kao opciju
 • Snažna i robusna konstrukcija
 • Ulazi se lako mogu povezati za simultani rad
 • Test dugme za rad ulaza ...

 

FLEXIGATE

Praktičnost i pouzdanost kao standard!
Naš Flexigate predstavlja lako instalirajući i fleksibilan sistem ulaza, sa poboljšanim dizajnom. Flexigate je rođak našeg Easygate-a i sa njim deli mnoge interne komponente.

Ovaj automatski ulaz je pogodan za mnoga okruženja i može biti instaliran kao samostalna jedinica. On je dizajniran tako da i u malom prostoru zadovoljava visoke zahteve koji se odnose na bezbednost i funkcionalnost. Tako da je ova kapija za male markete jedan od najboljih izbora.

View the embedded image gallery online at:
http://input.rs/sr/sistemi-ulaza.html#sigProGalleria0db042899e

Kao standardni sistem se isporučuje u hrom boji sa crnim plastificiranim bočnim panelima. Ovo daje dobru otpornost na oštećenja od potrošačkih kolica ili opreme za čišćenje. Pored standardnih boja  možete izabrati završne panele u svojoj specifičnoj RAL nijansi i prilagoditi vašim željama.

 

EASYGATE

Naš najekonomičniji ulaz!
Easygate je naš najekonomičniji sistem i to kako u pogledu cene, tako i u pogledu
potrošnje energije što ga čini  "najzelenijim" ulazom u našem asortimanu.
Easygate je rešenje za uštedu prostora, za prodavnice koje zahtevaju više paralelnih ulaznih linija, tako  da ulazna vrata mogu efikasno da budu instalirana leđa na leđa.  

View the embedded image gallery online at:
http://input.rs/sr/sistemi-ulaza.html#sigProGalleria6a4061dc19

Easygate nudi izuzetno efektan, a ipak ekonomičan sistem ili bezbednosno rešenje. Kako pouzdan, tako i praktičan, dizajn Easygate-a  pojednostavljuje mnoge operativne i bezbednosne funkcije.

Easygate dolazi kao standard u crnoj boji  ili u našoj „salt & pepper“ nijansi. Možete da odaberete da sistem bude u bilo kom RAL-u, tako da se uklapa u boje vašeg korporativnog okruženja. Easygate nije dostupan u hrom verziji.

 


MEHANIČKI ULAZI

Mehaničke kapije ili ulazi za markete, prodavnice i druge prodajne objekte predstavljaju efikasan, ali ipak najekonomičniji sistem ulaza koji omogućava određeni nivo bezbednosti. Pored bezbednosti mehanički ulaz Vam pruža mogućnost dobijanja željene putanje kupca.
Pored ulaza, mehaničke kapije su pogodne kao barijere za određene službene prostorije, kancelarije, službene prolaze, ....

View the embedded image gallery online at:
http://input.rs/sr/sistemi-ulaza.html#sigProGalleria42489c90f9


VRTEŠKE

Vrteške su idealna situacija za kontrolu kretanja kupaca. Ova barijerna vrteška predstavlja kompaktan i efikasan sistem koji kontroliše protok kupaca uz minimum kontrole.

View the embedded image gallery online at:
http://input.rs/sr/sistemi-ulaza.html#sigProGalleriafe60d4b108


BARIJERNA OGRADA

U našoj ponudi možete naći nekoliko različitih tipova barijernih ograda. Sve barijerne ograde za markete, prodavnice i ostale prodajne objekte su modularne i fleksibilne kako bi se kupac odveo u željenom pravcu. Pored toga njihova uloga je kao fizička barijera što će obezbediti veći nivo sigurnosti od krađe.
Dostupni su u nekoliko oblika, materijala i dimenzija kako bi se prilagodili svakom prostoru i želji.

View the embedded image gallery online at:
http://input.rs/sr/sistemi-ulaza.html#sigProGalleria0eb1f709ba


ADS

Alarmed directional system (ADS) namenjen je poboljšanju bezbednosti bez zaposlenih, posebno sistema ulaza. Do povećanja sigurnosti možemo doći i preventivnim upozorenjem na sumnjiiva ponašanja.  

View the embedded image gallery online at:
http://input.rs/sr/sistemi-ulaza.html#sigProGalleria1650ff58fd

Input doo

Autoput za Novi Sad 150 b

11000 Beograd, Srbija

011/3141387


tel: +381(0)11-31 41 387

mob: +381(0)64-97 97 220 (SRB)

mob: +387(0)65- 631 150 (BIH)

mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Prijava za newsletter