INPUT U POSETI RETAIL SHOW 2022 SAJMU U VARŠAVI

INPUT U POSETI RETAIL SHOW 2022 SAJMU U VARŠAVI

Ove godine 23. i 24. novembar su datumi kada je održan prestižni sajam opreme, tehnologija i usluga za maloprodaju RETAIL SHOW 2022 u Poljskoj u Varšavi. Tokom dva dana posetioci su imali priliku da vide preko 200 izlagača koji su prezentovali opremu za maloprodaju, kase i kasa pultove, vage, sisteme za sigurnost i zaštitu, IT sisteme za maloprodaju, e-komerc rešenja, sisteme lojalnosti kao i izlagace koji se bave poslovnim i finansijskim savetovanjem.

RETAIL SHOW sajam je sjajna prilika za proširenje znanja, razmenu iskustava i ostvarivanje novih poslovnih konatakata, uz promociju najnovijih trendova u maloprodaji.

INPUT nastoji da svetske trendove uzme u obzir u razradi svakog zahteva klijenta. Upravo je to razlog što je naš tim i ovoga puta bio deo ovog prestižnog događaja. Za dva dana videli smo da su tehnologije definitivno zauzele prvo mesto na listi trendova kada je u pitanju opremanje ili renoviranje prodajnih objekata, a postizanje maksimalnog dozivljaja kupovine kranjeg kupca postavljen je kao primarni cilj kod skoro svih izlagaca koje smo posetili.

Više informacija o sajmu pogledajte na linku:

http://beta.retailshow.pl/

Uživajte u inspiracijama koje smo doneli za vas:

Tagovi:

Podeli vest