360 usluga

Od Ideje Do Realizacije

Sveobuhvatan portfolio proizvoda i usluga za pokrivanje celokupnog procesa opremanja poslovnih objekata, maloprodaje ili skladišta.

PROJEKTOVANJE I DIZAJN

360

Da bi rezultat bio vrhunski, svaka faza projekta mora biti besprekorna.

Kada dođete kod nas, prvo ćemo saslušati vaše potrebe, želje i ideje. Razmotrićemo opcije i početi planiranje, a naši projektanti će analizirati vaš objekat i napraviti nacrte.

Inicijalni predlog koji ćete dobiti od nas uzeće u obzir vaše želje, funkcionalnost, vizuelni efekat i najnovije trendove.

Do željenog rezultata doći ćemo zajedno: saslušaćemo vaše komentare, zahteve za modifikacijama i definisati finalno rešenje. Svaki prostor ima svoje odlike, atmosferu i karakteritike. Uz uvažavanje vašeg brenda, vizuelnog identiteta i specifičih zahteva, napravićemo rešenje po vašoj meri, samo za vas.

Pogledajte projekte koje smo realizovali

ODRŽIVE INOVACIJE

Pod konceptom održivih inovacija, koji smo formulisali obećanjem da Radimo danas, misleći na sutra podrazumevamo kontinuirano održavanje ravnoteže između ciljeva naših poslovnih operacija i dugoročnih interesa okruženja, zajednice i eko sistema.

Principi održivosti su u temeljima našeg poslovanja: od odgovornog izbora dobavljača i sirovina, procesa proizvodnje i transporta, prihvatanja društvene odgovornosti i očuvanja životne sredine do obezbeđivanja optimalnih radnih uslova za naše zaposlene u smislu zaštite zdravlja, bezbednosti, razvoja znanja i veština i promocije profesionalnog napredovanja. Input bira rešenja bazirana na ekonomskoj i energetskoj uštedi i upotrebi održivih materijala, i neguje poslovnu etiku u skladu sa definisanim vrednostima, važećim zakonima i normativima.

360

INOVATIVNE IDEJE

360

Inovativnost je okosnica našeg poslovanja: INPUT kreira prostor za sadašnjost prema idejama koje uzimaju u obzir budućnost. Razvijamo partnerske veze, pratimo trendove, osluškujemo potrebe i prilagođavamo rešenja svojim klijentima. Naše nastojanje da uvek budemo u toku sa najnovijim rešenjima, i da svoje procese optimizujemo i učinimo ekonomičnim, omogućava nam da izadjemo u susret najrazličitijim zahtevima klijenata- od standardnih sistema do potpuno personalizovanih rešenja i odgovora na zahteve. Naš inventivni pristup i pionirski duh, briga o kvalitetu i svest o specifičnostima svakog projekta, uveravaju naše klijente da ćemo uspostaviti najviše standarde, kojima teži cela industrija

Pogledajte naša rešenja i pronađite inspiraciju.

OPREMA ZA MALOPRODAJU I MAGACIN

U INPUT portfoliju usluga i proizvoda, RETAIL i WAREHOUSE segmenti su noseći stubovi.

Visokokvalitetna trgovinska oprema za maloprodajne objekte i personalizovani dizajn segmenata, uz idejna rešenja za svaki prostor i svakog klijenta po njihovoj specifičnoj meri pripadaju segmentu RETAIL. Aspekti opremanja magacinskih prostora svih dimenzija i namena – od manjih magacina do logističkih centara - pripadaju WAREHOUSE segmentu , gde pažljivim odabirom odgovarajuće opreme iz asortimana renomiranih dobavljača, obezbeđujemo ispunjenje najspecifičnijih zahteva za opremanje magacinskih prostora, u pogledu kvaliteta, stabilnosti i modularnosti.

Pogledajte naš asortiman i kontaktirajte nas za više informacija.

360

PROIZVODNJA

360

Kroz stratešku saradnju sa klijentima, definisali smo proizvodne procese koji stvaraju dodatnu vrednost i njima i nama kao kompaniji. Koristeći znanja o trendovima, analize i poznavanje tržišta i navika potrošača kao polaznu tačku, kreiramo efikasna rešenja i sisteme za obezbeđivanje optimalnog toka posla i najbolja korisnička iskustva, uz kontrolu kvaliteta i korisničku podršku.

Tim INPUT konstruktora i dizajnera u svoje reference upisuje veliki broj tailor made rešenja, među kojima npr. pekarsku vitrinu PANIS, koja je u potpunosti INPUT proizvod, a pronašla je mesto u prodavnicima i supermarketima prestižnih klijenata poput Delhaize Maxi i Shop&Go, Aroma, City, Univer Export.

Pogledajte rešenja, proizvedena u našim radionicama i sa spoljnim saradnicima.

LOGISTIKA

Proces detaljnog planiranja i izvedbe transporta, smeštanja i montaže opreme na vašoj lokaciji je izvanredno važan deo našeg posla. Samo sa vrhunski izvedenim logističkim aspektima naši detaljni, minuciozno izrađeni projekti i rešenja dobijaju svoju punu materijalizaciju. Poručićemo opremu prema usvojenom projektu, organizovati transport od dobavljača opreme – ili do našeg magacina ili do gradilišta - obezbediti brzu isporuku robe sa našeg lagera do bilo koje destinacije u regionu. Posledično, vaša efikasnost i produktivnost će rasti a troškovi se smanjivati, uz punu kontrolu inventara, racionalno korišćenje magacinskog prostora, uvećanje zadovoljstva klijenata i dobavljača i vrhunsko korisničko iskustvo.

360

KLJUČ U RUKE

360

Brzo i jednostavno otvaranje i stavljanje u pogon poslovnog prostora je najbolji način da smanjite troškove i u potpunosti se posvetite svojoj primarnoj delatnosti. Ako ne želite da učestvujete u operativnim fazama projekta, prepustite nam kompletno vođenje posla opremanja vaše maloprodaje ili skladišnog prostora!

Mi ćemo udružiti znanje, rad naših stručnjaka, partnerske veze sa dobavljačima, proizvode iz INPUT asortimana sa projekt menadžmentom, montažom i nadzorom, i obezbediti za vas rešenja prostora prema vašim potrebama. Ona će biti potpuno operativna, kompletirana u smislu infrastrukture i opreme, i vaš jedini deo posla će biti da napunite rafove i police i posvetite se svom poslu.

PODRŠKA I SERVIS

Mi u INPUTU razumemo značaj kontinuirane, pravovremene, kompetentne podrške koja će vam obezbediti osećaj poverenja i miran san kada je reč o vašem poslovanju. Naša rešenja će raditi za vas, vaše saradnike, kolege, i vaše klijente. Podrška i servis koje pružamo obuhvataju opcije asistencije i održavanja koji pokrivaju sveukupan ciklus projekta: od projektovanja i instalacije, obučavanja za korišćenje do tehničkog održavanja i redovne kontrole kako bi se obezbedilo optimalno poslovanje.

Naši inženjeri su eksperti u svakom detalju izvedbe naših rešenja, i biće vam na raspolaganju kada su vam potrebni. Javite se, pišite nam: naši stručnjaci su tu da odgovore na vaše potrebe i zahteve.

360