INPUT USPEŠNO DEBITOVAO NA EUROSHOP 2023

INPUT USPEŠNO DEBITOVAO NA EUROSHOP 2023

U DIZELDORFU JE U PERIODU 26. FEBRUARA – 02. MARTA OVE GODINE ODRŽAN EUROSHOP, SVETSKI SAJAM BR. 1 NA POLJU OPREMANJA I TRENDOVA U MALOPRODAJI. INPUT JE SVOJIM PRISUSTVOM I ZABELEŽENIM REZULTATIMA POSTIGAO VELIKI USPEH I PUNO OSTVARENJE SVOJIH STRATEŠKIH CILJEVA.

Kompanija Input je ove godine nastupila kao izlagač i aktivni učesnik na EuroShop-u, najvećem svetskom sajmu na polju opremanja i trendova u maloprodaji. Događaju je prisustvovao kompletan tim kompanije koji je na sveobuhvatan način predstavio sve aspekte poslovanja. Ovim je INPUT zabeležio veliki uspeh i prekretnicu u svom poslovanju.  

DOBRO DOŠLI NA EUROSHOP 2023!

DOBRO DOŠLI NA EUROSHOP 2023!

INPUT ĆE SE NA SLEDEĆEM EUROSHOP-u PREDSTAVITI SVETSKOJ PUBLICI!

Od 26. februara do 2. marta 2023. godine u Dizeldorfu održava se EuroShop - svetski broj 1 sajam iz oblasti opremanja i trendova u maloprodaji.

Nakon godina, kada je period održavanja sajma u našoj poslovnoj agendi bio rezervisan za posete Dizeldorfu, sada smo se pripremili za novi korak.

INPUT U POSETI RETAIL SHOW 2022 SAJMU U VARŠAVI

INPUT U POSETI RETAIL SHOW 2022 SAJMU U VARŠAVI

OVE GODINE 23. I 24. NOVEMBAR SU DATUMI KADA JE ODRŽAN PRESTIŽNI SAJAM OPREME, TEHNOLOGIJA I USLUGA ZA MALOPRODAJU RETAIL SHOW 2022 U POLJSKOJ U VARŠAVI.

Tokom dva dana posetioci su imali priliku da vide preko 200 izlagača koji su prezentovali opremu za maloprodaju, kase i kasa pultove, vage, sisteme za sigurnost i zaštitu, IT sisteme za maloprodaju, e-komerc rešenja, sisteme lojalnosti kao i izlagace koji se bave poslovnim i finansijskim savetovanjem.

INPUT PREDSTAVIO NOVU SAMOUSLUŽNU KASU

INPUT PREDSTAVIO NOVU SAMOUSLUŽNU KASU

Povodom predstavljanja automatizovane opreme za samouslužne kase, Input je juče (27.10.2022.) organizovao događaj na kojem su bili prisutni njihovi klijenti, partneri i saradnici iz zemlje, dok će danas (28.10.2022.) okupiti partnere iz zemalja u okruženju. Takođe, predstavljen je i plan kompanije koji ima za cilj jačanje njihovog položaja na tržištu.