POGLED U BUDUĆNOST RETAILA SA METJU BRAUNOM

POGLED U BUDUĆNOST RETAILA SA METJU BRAUNOM

 

Kompanija INPUT sa zadovoljstvom najavljuje početak saradnje sa Metju Braunom, ekspertom iz Londona sa jedinstvenom titulom: retail futurolog. Braun će u saradnji sa INPUTOM, za partnere i pratioce ove kompanije, u narednom periodu podeliti znanja i uvide iz industrije, primere iz prakse i smernice za dalji razvoj. 

Kao osnivač kreativne retail agencije Ecochamber iz Londona, Metju Braun prati inovacije na svetskim ritejl tržištima i evoluciju potrošačkih trendova, i ukazuje na najbolje prakse u korisničkom iskustvu, dizajnu prodavnica i inovativnim tehnologijama. On putuje svetom i posmatra trgovački sektor u potrazi za inovacijama u maloprodaji i promenama koje nagoveštavaju zaokrete u industriji. 
 
Redovni govornik na svetskim konferencijama (više puta je govorio i u Beogradu) i kreator jedinstvenog koncepta Retail safari,  Braun posećuje gradove i radnje širom planete zahvaljujući čemu je u mogućnosti da analizira iskustva trgovaca i podeli predviđanja razvoja ovog sektora. 
 
Više o Metju Braunu, Retail safariju, budućnosti industrije maloprodaje čitajte na https://echochamber.com/, a na sajtu i društvenim mrežama INPUT pratite objave koje će promeniti vaše gledanje na trendove i maloprodaji i inspirisati vas na inovacije i kreativnost. 

Pratite nas:

LinkedIn stranica
Facebook stranica
Instagram stranica

Podeli vest