AROMA BULEVAR KRALJA ALEKSANDRA, BEOGRAD

Detalji

  • KLIJENT: Domaća trgovina - Srbija
  • NAZIV PROJEKTA: Aroma supermarket
  • LOKACIJA: Bulevar Kralja Aleksandra 83, Beograd, Srbija
  • DATUM: oktobar 2022.

Maloprodajni lanac Aroma posluje u sastavu Expo grupe, kao deo sistema Domaća trgovina Srbija. Prvi  market  u lancu otvoren je u septembru 2012, da bi u narednih deset godina dostigao broj od više od 60 prodajnih objekata širom Srbije.  

Danas, Aroma marketi upotpunjavaju pejzaž malorodajnih objekata širom zemlje, unapređujući koncept brze gradske kupovine koja obezbeđuje udobnost, blizinu i brzinu nabavke.  

Uređenje Aroma Bulevar marketa inicirano je iz početnog uvida da se percepcija potrošača o udobnosti kupovine promenila: potrošači danas radije biraju da više puta svrate u manju i brzu kupovinu, gde mogu pazariti i odmah se vrati drugim aktivnostima.  

To je razlog zbog koga je klijent doneo odluku da zgusne i učvrsti korisničko iskustvo, učinivši ga kvalitetnim i udobnim. INPUT je sa zadovoljstvom doprineo ostvarenju ovog cilja, i naravno učinio sve da svaki kvadratni metar prostora Arome bude upotrebljen efikasno i efektno.  

Market je zamišljen i realizovan sa ambicijom da odgovori na zahtev udobnosti i brzine. Miks znanja o trendovima u maloprodaji koji ima INPUT sa znanjima koje Aroma ima o svojim potrošačima  rezultirao je kreiranjem okruženja u kome je brza gradska kupovina prijatno i udobno – takoreći aromatično – iskustvo!  

Tagovi:


Podeli