DIGITALNA REŠENJA U MALOPRODAJI: INPUT DIGITAL SIGNAGE

Detalji

Za Lulu pekare ste sigurno već čuli…a da li ste čuli za digital signage sistem koji smo u LULU pekarama premijerno instalirali?  

Digitalno obeležavanje (engl. digital signage) predstavlja upravo ono što naziv govori: sistem ekrana i oznaka koje možete koristiti u vašem maloprodajnom objektu za emitovanje reklama, poruka, video sadržaja, pa i tradicionalnog obeležavanja kategorija ili bilo kojih poruka koje želite da uputite vašim kupcima. 

_______

Zašto je digitalno obeležavanje dobra vest za vašu maloprodaju i vaše poslovanje? 

Vreme štampanja propagandnog materijala, banera, bilborda, postera, flajera, brošura – je iza nas! Gotovo je sa lepljenjem, zamenama materijala, trošenjem resursa – počela je era ekonomičnog i ekološki odgovornog oglašavanja. 

Svaki ekran uključen u digital signage sistem koji ćemo vam instalirati postaje dinamičan, fleksibilan oglasni prostor za neograničen broj poruka kojima ćete upravljati na klik, iz vaših kancelarija i shodno vašim potrebama. Kako? Putem onred platforme na koju ćete uploadovati vaše sadržaje i emitovati ih na ekrane dimenzija 32'' - 65''. Dovoljno je da postavite svoje kampanje i poruke, podesite svoju plejlistu, i vaše digitalno obeležavanje prostora počinje! 

Kako sve ove pogodnosti izgledaju u realnom prostoru? Pogledajte kako smo za LULU pekare uveli digital signage sistem:  

U svom objektu u Beogradskom naselju Beograd na vodi LULU tim želeo je da plasira sve svoje poruke, promocije i akcije na dva ekrana, postavljena u centralnoj poziciji iza pulta i zone kasa. Osim kampanja i akcija koje je LULU sistem definisao, u intervalima doručka i ručka emituju se posebne ponude za kupce, a tu je i mogućnost emitovanja sezonskih ponuda na osnovu vremenskih prilika (hladna osveženja tokom letnjih vrućina, ili topli napici tokom hladnih perioda) 

Na putu implementacije digital signage sistema za LULU, pored instalacije rešenja obezbedili smo i korisnički podršku, obučavanjem članova LULU marketing tima za upravljanje i samostalno ažuriranje plejliste sa ciljem emitovanja svih formata promotivnog sadržaja.  

Na taj način, LULU pekare postale su pioniri u efektivnom i odgovornom oglašavanju, koristeći pun potencijal digitalnih tehnologija koje vode računa o nizu aspekata poslovanja maloprodaje: od jednostavne instalacije, lakog upravljanja i vrhunske efikasnosti marketing komunikacija.  

Uverite se, i kontaktirajte nas za vaš digital signage sistem! 

U implementaciji digital signage sistema INPUT stoji rame uz rame sa partnerom ITAB i platformom ONRED. Principi opremanja prodajnog prostora kojima se vodimo bazirani su na praćenju navika i kupovnog iskustva potrošača i optimizaciji prodajnog procesa za investitora bez kompromisa kada je reč o kupovnom iskustvu. 

https://www.input.rs/resenja 

 

Tagovi:


Podeli