DONNYBROOK FAIR, DABLIN

Detalji

  • RETAIL SAFARI: Metju Braun
  • NAZIV PROJEKTA: Donnybrook fair
  • LOKACIJA: Dablin, Irska
  • DATUM: 22.09.2023.

Donibruk Fer je izuzetan prostor sa restoranima i prehrambenim proizvodima svetske klase. Nalazi se u Dablinu, u centru Dandram Taun. Sve što se dešava sa hranom i oko hrane u ovom prostoru, govori nam da se nalazimo u ekspertskoj areni hrane i visokokvalitetnih rešenja; od mesara i majstora za ribu iz čijih pećnica istovremeno izlaze sveže pripremljeni obroci, do majstora za pice i šefova za hranu za poneti. Restoran Loft se pridružuje ovom konceptu sa pripremom hrane tokom celog dana.  

Autor dizajna brenda je Household, a uređenje enterijera potpisuje Millimetre Design. Koncept koji se prostire na 900 m2 zasnovan je na prenamenjenim kućicama za radnike, kojima je pridodata i savremena magaza. Dizajn ovog objekta objedinjuje mnogo originalnih karakteristika i daje mu jedinstveni pečat.  

Vlasnik Donibruk Fer je Irska trgovina prehrambenih proizvoda na veliko, Grupa Masgrejv, u čijem su posedu i SuperValu i Centra. Brend je izvorno nastao u Donibruku pre 20 godina, ali je 2018 prodat Masgrejvu za vrednost od 25 miliona evra.  

Otvaranje reprezentativne radnje u Dandramu pokrenulo je širenje lanca na još šest lokacija u Irskoj, pet u Dablinu i jedne u Viklou. Sofisticiranim izborom materijala, izvanrednim izlaganjem proizvoda i osećanjem za teatar ova reprezentativna prodavnica na pravi način podržava brend koji stoji iza nje.

Tagovi:


Podeli