GREEN MARKET: ZELENO I SVEŽE KORISNIČKO ISKUSTVO

Detalji

  • KLIJENT: GREEN DOO
  • NAZIV PROJEKTA: RENOVIRANJE MALOPRODAJNOG OBJEKTA
  • LOKACIJA: Petrovac na Mlavi, Srbija 
  • DATUM: 30.06.2022.

Green marketi su se smestili u u uskom centru Petrovca na Mlavi u Istočnoj Srbiji, na izuzetno prometnim lokacijama u urbanom gradskom jezgru. Mala kompanija sa oko 50 zaposlenih i tri lokacije proslavila je 26 godina postojanja, i ušla u partnerstvo sa Inputom na sveobuhvatnom  projektu renoviranja, proširenja i uređenja prodajnog i magacinskog prostora  

Projekat koji smo isporučili imao je za cilj unapređenje korisničkog iskustva za potrošače. Novi, unapređeni koncept Green marketa sa integrisanim rešenjima na svim aspektima poslovanja marketa poboljšao je uslugu i podigao prodaju.

Investitor je zadao jasan zadatak: maksimalno iskorišćenje prostora od 450m2, uz inovativnu opremu i sisteme, kao i poštovanje specifičnosti prostora.  

Dodatni izazov smo imali u rešavanju nosećih stubova u prostoru koji su bukvalno morali da prođu kroz polične sisteme.  

 

OPREMA: 

Visoko postavljene standarde za projekat podržali smo opremom renomiranog proizvođača ITAB, na sledećim pozicijama: 

Sistem ulaza: AlpgaGate – ITAB Švedska, Barijerne ograde – ITAB Švedska 

Polični sistem: ITAB/Cefla P25 sa EVO srednjim leđima 

Kasa pultovi: ITAB/Cefla, Futura plus Elegance 

Potrošačka kolica: Produs 

Potrošačke korpe: INPUT Colorflex 

POSEBNI ASPEKTI PROJEKTA:  

 

SVEŽI ASORTIMAN NA ULAZU 

Voće i povrće su najvažniji deo asortimana koji zaslužuje i najbolji polični sistem za izlaganje. Italijanski proizvođač Cefla dostavlja sistem sačinjen od standardnih elemenata koji je potpuno modularan i lako se proširuje, ističući ovaj asortiman na najbolji mogući način.

POLIČNI SISTEM 

Kada je reč o maksimalnom iskorišćenju prostora, rešenje poličnog sistem sa srednjim leđima nema premca. Ovo rešenje omogućava dodatnih 5cm prostora za izlaganje na polici u odnosu na standardni polični sistem ili šire prolaze bez gubitka površine za izlaganje robe. Više o ovom rešenju pogledajte na https://www.youtube.com/watch?v=YgV-wvDHhaI

KASA PULTOVI 

Zahtev za postizanjem visokih estetskih standarda i funkcionalnosti usmerili su izbor kase ka Futura Plus Elegance kasa pultu, karakterističnom po oblom dizajnu postolja i led rasveti koja zonu naplate čini najatraktivnijom.Radna površina kase je optimizovana i ubrzava proces naplate, skraćujući zadržavanje u redu. 

 

Utisci i ocena usluge koju je Input pružio Green marketima doprineli su našem zadovoljstvu zbog ovog projekta. Petar Blagojević, vlasnik firme, navodi da su “u saradnji sa Inputom Green marketi uspeli da naprave prodavnicu u koju potrošači često i rado dolaze. Svaki aspekat rada marketa je unapređen, i to u krajnjem rezultatu nama donosi  prijatan, optimalno uređen i prilagođen prodajni prostor, već i nešto mnogo važnije - zadovoljne kupce”.  
 

Komanija Input se zahvaljuje Green marketima na saradnji i ukazanom poverenju, i sa zadovoljstvom prati napredovanje poslovanja svog klijenta.  

 

 

Tagovi:


Podeli