KOZA NOSTRA: PRIČA O USPEHU I O KOZAMA

Detalji

  • KLIJENT: KOZA NOSTRA
  • NAZIV PROJEKTA: KREIRANJE MALOPRODAJNOG OBJEKTA
  • LOKACIJA: BEOGRAD
  • DATUM: 22.08.2023.

Ako živite u Srbiji i ako volite i koristite kozije mleko i proizvode od njega, malo je verovatno da niste čuli za proizvode i za brend Koza Nostra 

Koza Nostra je projekat srpskog preduzetnika, inovatora na polju prehrambenih i kozmetičkih proizvoda od kozijeg mleka, koji je po obrazovanju i primarnoj profesiji – glumac! Reč je o Branku Jankoviću, koga u Srbiji znaju sa malih ekrana, iz popularnih serija poput Vojne akademije i brojnih domaćih filmova.  

Kako se glumac odlučio da se vrati na zelena polja svog detinjstva, da život sa porodicom zasnuje u selu, da se posveti prirodi, kozama, proizvodnji a potom i kreiranju mladog srpskog brenda – o tome se pisalo i pričalo na mnogo mesta, a najnovije priče svakako možete čuti u prodavnicama Koza Nostre na više lokacija u Beogradu. 

INPUT o Koza Nostri može da kaže iz svoje perspektive: one o tome kako je kreirano rešenje i uređenje prve prodavnice ovog inovativnog, uspešnog domaćeg brenda.  

 Na lokaciji u centru Beograda, u Bulevaru Kralja Aleksadra, na površini od 20m2, u jesen 2020. otvorena je radnja koja i sama priča priču o Koza Nostri: o poreklu, tradiciji, korenima, vrednostima koje nosimo od svojih predaka.  

U potpunosti personalizovano rešenje za Koza Nostra svoju atmosferu oslanja na drvenu građu i elemente koji su činili staru porodičnu magazu u selu  Gunjaci nedaleko od Valjeva. Kako su grede stare magaze dugo odolevale zubu vremena, bilo je potrebno prvo obezbediti njihovu detaljnu proveru i pogodnost za upotrebu u novom kontekstu.  

Ovi rustični elementi namenski obrađeni i pripremljeni za enterijer radnje, prave neočekivan spoj sa elementima koji su morali da zadovolje sve visoke kriterijume higijene i rashladnih uređaja neophodnih za  čuvanje i prodaju proizvoda tako osetljivih kao što su mleko i mlečne prerađevnine.  

Ukupnom utisku finalni dodir daje rasveta kao sastavni deo ovog plemenitog enterijera.  

Projekat Koza Nostra jedan je od primera u kojoj meri je kompanija INPUT sposobna da se prilagodi vašim zahtevima, potrebama vašeg biznisa, pričama koje stoje iza njega i željama koje imate za svoje prostore.  

Podelite sa nama vašu priču, ideje i potrebe vašeg posla i kreiraćemo samo VAŠA rešenja za VAŠ prostor, i na taj način biti podrška i za vaš uspeh, onako kako smo to postali za Koza Nostru. 

 

 

Tagovi:


Podeli