LULU PEKARA, BEOGRAD NA VODI

Detalji

  • KLIJENT: KUĆA HEMIJE
  • NAZIV PROJEKTA:  PROJEKTOVANJE, DIZAJN I REALIZACIJA ZANATSKOG PEKARSKOG OBJEKTA
  • LOKACIJA: PODGORICA, CRNA GORA
  • DATUM: septembar 2023

LULU pekare, iako relativno nove na tržištu, brzo su osvojile srca Beograđana. Formula LULU uspeha? Cimet rolnice i hleb, naravno; ali i pametno projektovan i opremljen prostor. Ovako je INPUT rešio LULU zadatak… 

INPUT je imao čast da za LULU razvije i realizuje rešenje njihovog objekta u naselju Beograd na vodi. Zgrada BW Aurora udomila je novu, reprezentativnu pekaru i u njoj pažljivo razrađen svaki detalj od radionice do prodajnog prostora i kafe kornera.  

Pred INPUT su na početku saradnje postavljena dva izazova: 

  • Uklopiti se u predefinisani, prepoznatljiv LULU vizuelni identitet, baziran na spoju tradicionalnog i modernog; obezbediti prepoznatljivost, uz omogućavanje niza aspekata rada i funkcionisanja objekta. 
  • Imajući u vidu prestižnu urbanu zonu grada u kojoj se objekat nalazi, obezbediti reprezentativnost i postaviti ga kao flagship lokaciju za LULU portfolio.  

Ovi zahtevi su uslovili finalno rešenje u kome je imaju udeo i potpuno novi, namenski kreirani elementi u koje je su uloženi INPUT znanje, iskustvo i rad.  

 

Profesionalna pekarska radionica sadrži elemente i opremu koji u potpunosti odgovaraju najsavremenijim kriterijumima za izradu prehrambenih proizvoda. Od higijenskih radnih površina do peći iz koje izlaze LULU specijaliteti, sve je u funkciji brze i kvalitetne izrade vrhunskih pekarskih proizvoda.

Prodajni prostor, police za hleb i peciva su zaštitni znak INPUT ekspertize: oni omogućavaju laku dopunu i posluživanje,  čuvanje svežine proizvoda i atraktivno izlaganje 

Modularno rešenje police za hleb je autorski rad INPUT tima i predstavlja inovaciju za LULU sistem. Ove rešenje omogućava laku promenu pozicije polica bez alata, uz jednostavan „klik“ sistem, te se u zavisnosti od potrebe police lako reorganizuju.   

Male zdrave užine, granole i snekovi uvek dobro dođu, pa je mesto naplate, kasa, upotpunjeno je policom za tzv. impulsnu kupovinu. 

Poseban iskorak u projektu predstavlja i namenski razvijen LULU coffee corner. On upotpunjuje korisničko iskustvo i kompletira potrebe potrošača: uz topla peciva na dohvat ruke su i kvalitetne kafe za poneti sa kojima se započinje jutro i svaka naredna pauza u toku dana.  

 Novitet u enterijeru objekta su i digital signage ekrani, u funkciji efektnog i ekonomičnog prenošenja poruka i informacija za kupce i posetioce. Pametni ekrani imaju mogućnost prikazivanja neograničenog broja poruka u željenom rasporedu, obezbeđujući LULU sistemu održiv i praktičan marketing.  

Kada sledeći put prođete pored LULU pekare, setite se da nije sve u svežini i mirisu peciva – prostor, atmosfera, prijatnost i udobnost su podjednako važni. LULU pekare su dokaz da je kombinacija ova dva aspekta – ključ uspeha i put do srca kupaca.  

 

Tagovi:


Podeli