MALE TAJNE VRHUNSKE RASVETE U MALOPRODAJI

Detalji

  • KATEGORIJA: Rasveta
  • PROIZVOD: WING - šinska svetiljka
  • PROIZVOĐAČ: ITAB, Švedska

Predstavljamo vam WING rešenje rasvete u izvedbi lidera u industriji, ITAB

Kada govorimo o ključnim faktorima u uređenju maloprodajnih prostora, značaj dobrog osvetljenja  se ne može dovoljno naglasiti. Način na koji osvetljavate delove vaše radnje ili određene proizvode u ogromnoj meri utiče na odluke o kupovini koje donose vaši kupci. Rasveta je neizostavna u podizanju korisničkog iskustva i priče o vašem brendu i misiji.

Razvojni tim kompanije ITAB, našeg dugogodišneg partnera, kontinuirano unapređuje sve aspekte prodajnih mesta, a paleta ITAB rešenja za rasvetu obuhvata sve od dekorativne do funkcionalne plafonske rasvete, uz sisteme za osvetljenje svežih proizvoda, linearnih i visećih svetlećih tela, panela, led traka i rešenja za osvetljavanje polica i uglova. Uz to, ITAB se fokusira na smanjenje ugljeničnog otiska, i donosi najnovije tehnologije uz najbrži povrat investicije i uštedu energije.

ITAB portfolio rešenja za rasvetu upravo je postao bogatiji za jedno inovativno rešenje  WING, koje smo imali prilike da upoznamo na nedavno održanom sajmu tehnologija za maloprodaju EUROCIS.

Standardno efektan ITAB štand na EUROCIS, sa koga smo utiske već donosili na našim profilima na društvenim mrežama, na centralo mesto je postavio upravo WING sistem.

Sofisticirano tehnološko rešenje, dizajnom nalik savremenim tehnološkim “gadžetima”, istovremeno hiperfunkcionalno i minimalističkog izgleda, odmah je privuklo pažnju posetilaca sajma.

Šta je WING? To je inovativni, fleksibilni, visoko prilagodljivi sistem rasvete za sve kategorije maloprodajnih objekata.

Šta su karakteristike WING sistema?                                                                                                                    

🔵Ultimativna fleksibilnost zahvaljujući pokretljivosti rasvetnih elemenata i mogućnosti instalacije na šine

🔵Precizno osvetljavanje proizvoda, direktan fokus i privlačenje pažnje kupca na proizvode

🔵Pogodan za različite visine instalacije zahvaljujući širokom opsegu osvetljavanja

🔵Najnoviji, energetski efikasni izvor svetlosti sa  LED tehnologijom

🔵Dostupan u beloj, crnoj i sivoj boji

Kako i samo ime kaže, WING sistem će dati krila vašoj rasveti i unaprediti je tako da se vaš prodajni prostor izdvaja a prodajni rezultati rastu.

Razmišljajte o značaju rasvete, i javite nam se za konsultacije i personalizovano rešenje prema vašim potrebana. INPUT ima znanje, iskustvo, i partnere – poput ITAB-a – kojima će vas dovesti do uspeha kome težite u vašem poslu.

 

Tagovi:


Podeli