MARKS & SPENCER, STIVENIDŽ, ENGLESKA

Detalji

  • RETAIL SAFARI: Metju Braun
  • NAZIV PROJEKTA: Marks & Spencer, Stivenidž
  • LOKACIJA: Engleska
  • DATUM: 03.10.2023.

Nakon zatvaranja robnih kuća Debenhams i House of Fraser, bilo je lako pomisliti da je era robnih kuća završena - ali za takav zaključak je ipak prerano. Marks & Spencer donosi fantastični novi koncept koji hranu i modu spaja u jedinstveni, reprezentativan prostor.  

Ovaj objekat nalazi se na mestu bivše Debenhams robne kuće budućnosti u tržnom parku Roaring Meg u Stivenidžu, nedaleko od Londona. Ovaj novi Marks & Spencer concept odlikuje sofisticiran dizajn, koji su kreirali timovi Dalziel & Pow, Whippet i Marks & Spencer.  

Prodajni prostor od skoro 7.000 kvadratnih metara obuhvata deo za prehrambene proizvode, prvi put viđen u Klafamu i Sauthemptonu, a tu su i nove, posebno dizajnirane zone za kategorije mode, lepote, proizvoda za decu i za kuću. Tu je i kafe sa 174 mesta za sedenje i samostalne optičarske radnje. 

 Prostor donosi potpuno novi pogled na vizualni merchandising, sa autorski dizajniranim odeljenjima, koji kombinuju sjajno izlaganje i komunikaciju sa šarmantnim elementima, poput "upoznajte tim" i "omiljeni komadi" u odeljenju Lingerie.  

Objekat je opremljen kasama za samoposluživanje, uslugom click and collect i prostorijama za probanje proizvoda. Marks & Spencer je pokazao novo, hrabro lice. 

Tagovi:


Podeli