PET REPUBLIC, ADA MALL

Detalji

  • KLIJENT: PET REPUBLIC doo 
  • NAZIV PROJEKTA: Pet shop i veterinarska apoteka
  • LOKACIJA: Šoping centar Ada Mall, Beograd 
  • DATUM: 27.07.2023.

Portfolio projekata kompanije INPUT mahom se sastoji od projekata vezanih za prodajne formate sa prehrambenim asortimanom. Međutim, ono što donosi svežinu i inspiraciju u naš rad su takozvani specijalizovani prodajni objekti. Jedan od njih, kojim se posebno ponosimo, jeste uređenje prodajnih objekata kompanije Pet Republic.  

Pet Republic nam je do sada poverio uređenje šest objekata, a ovom prilikom vodimo vas u razgledanje prodajnog objekta u šoping centru Ada Mall.  

Asortiman prodavnica opreme za kućne ljubimce je širok i zahteva da se zadovolji niz uslova. Od potrebe da police za hranu imaju veliku nosivost do blister kuka na kojima se izlaže aksesoar za kućne ljubimce – obuhvatili smo sve aspekte nege i brige za njih.  

Objekat je opremljen klasičnim poličnim sistemom sa perforacijom stubova od 50mm.  

Posebnu pažnju posvetili smo rasveti na policama: rasveta značajno utiče na atmosferu u prodavnici i doprinosi da asortiman bude atraktivan i efektno izložen. 

U specijalizovanim prodajnim formatima za kućne ljubimce jasno se prepoznaje trend da kupac želi da kupi sve na jednom mestu, i da stekne impresiju da se nalazi u objektu koji nudi najbolji izbor za njegovog ljubimca. Zato je Pet Republic u okviru ovog prodajnog mesta ponudio i asortiman veterinarske apoteke, čime usluga objekta postaje zaista sveobuhvatna. 

Svaki aspekt dizajna objekta Pet Republic karakterišu prirodne boje i materijali, a kranji rezultat koji smo obezbedili za svoj dragog klijenta jeste funkcionalna, modularna celina koja lako i efikasno odgovara na sve potrebe njegovog poslovanja. 

A praksa je pokazala da projekti koji počinju jasnom idejom i svežom inspiracijom završavaju obostranim zadovoljstvom i jačanjem partnerstva. Po rečima Svetlane Božić, direktorke Pet Republic: ’’Saradnja sa Inputom je odnos uzajamnog upoznavanja i edukacije. Input tim se u potpunosti posvetio razumevanju našeg poslovanja i specifičnosti u kojima radimo. Ceo proces, od inicijalnih ideja do finalne isporuke i montaže poverili smo Inputu, i na taj način dobili privilegiju da umanjimo stres u dinamičnoj situaciji kakvu predstavlja otvaranje objekta’.’ 

 

 

 

 

 

 

 

 

Tagovi:


Podeli