RH GALLERY, DALAS

Detalji

  • RETAIL SAFARI: Metju Braun
  • NAZIV PROJEKTA: RH Gallery
  • LOKACIJA: DALAS, SAD
  • DATUM: 29.06.2023.

Ekskluzivni brend opreme za dom i predmeta za kuću Restoration Hardware, preimenovan u RH, izdvaja se kao fantastičan, inspirativan primer maloprodaje stilskih i luksuznih proizvoda za dom. Renoviranje ovog velelepnog prodajnog prostora u ulici Knox u Dalasu, otvorenog nakon pandemije, iznosilo je 40 miliona dolara.  

Ovaj objekat opremljen je, između ostalog, vinotekom i restoranom na krovu, smeštenim u predivnom vrtu. Sve su to savršeni primeri koliko je osećaj gostoljubivosti važan pokretač prodaje i kreiranja ikoničnih maloprodajnih destinacija, koje će ljudi pamtiti.  

Strategija izvršnog direktora RH Garija Fridmana bila je da investira u ovaj vanvremenski galerijski prostor i trgovinsku destinaciju tako što će brisati granice između životnog, stambenog prostora i prodajnog objekta, tako da kupci mogu razgledati izložene proizvode kao da se nalaze u pravom domu.  

U ovom jedinstvenom prostoru kupci se mogu opustiti na ogromnim sofama u prelepo uređenim prostorijama, uz čašu vina ili kafu, pre nego što rezervišu sto u restoranu na krovu objekta. Asortiman prodavnice kombinuje posebne cene za članove RH kluba i personalizovane usluge uređenja životnih prostora.   

Izvor: Matthew Brown, https://echochamber.com/ 

Autor teksta i kreator koncepta Retail safari, Metju Braun je vlasnik i osnivač kreativne retail intelligence agencije Ecochamber iz Londona, koja prati inovacije na svetskim ritejl tržištima i evoluciju potrošačkih trendova, savetuje klijente, ukazuje na najbolje prakse u korisničkom iskustvu, dizajnu prodavnica i inovativnim tehnologijama. On putuje svetom i posmatra trgovački sektor u potrazi za inovacijama u maloprodaji i promenama koje nagoveštavaju zaokrete u industriji.  

Echochamber donosi najbolje globalne prakse i kreativne uvide u klijente iz svih ritejl sektora, kako bi im pomogao da unaprede svoje poslovanje i prepoznaju najbolje prakse, koristeći narastajuće globalne potrošačke i maloprodajne trendove.  


Podeli