SPECIJALIZOVANI POLIČNI SISTEMI: INPUT PEKARA

Detalji

Bez obzira da li u vašoj prodavnici imate zaposlene koji rade na hlebu i pecivima ili pak samouslužnu policu, vaši pekarski proizvodi moraju biti reprezentativno izloženi. Input pekara je polični sistem koji smatramo svojim prvim i najvažnijim proizvodom, koji predstavlja manifestaciju naših znanja i veština. Ona je kreirana sa ciljem da hleb i peciva u vašoj prodavnici uvek budu savršeno izložena uz poštovanje higijenskih standarda.  

 Input sistem pekare razvijen je da zadovolji potrebe potrošača koji u svetu brzih promena traže udobne opcije za kupovinu hrane i namirnica, uz zadovoljstvo vrhunske estetike i emocija koje ona izaziva. Izgrađena po principu modularnosti, pekara nudi punu fleksibilnost, jednostavno rukovanje i optimalan odnos cene i kvaliteta.  

 Svaki modul omogućava potpunu preglednost i izlaganje proizvoda za sve vrste hleba i peciva, a tople ploče održavaju pekarske proizvode svežim i toplim. Jednostavna dopuna, čišćenje i održavanje su obezbeđeni radi vašeg i zadovoljstva vaših kupaca.  

 U zavisnosti od vaših potreba, veličine prostora i navika vaših potrošača, moguća je kombinacija sledećih modula Input pekare: 

 INPUT PANIS MODUL 

  • Namenski modul za izlaganje peciva, sa vratima koja obezbeđuju svežinu pekarskih proizvoda i maksimalnu udobnost kupovine, jer se neće automatski zatvoriti nakon otvaranja  
  • Sa aspekta dizajna, ovaj modul će vam svojom transparentnom strukturom doneti sigurnost da će peciva biti atraktivno izložena, i da će akcenat biti upravo na njima, a ne na polici u kojoj se nalaze.  
  • U donjem korpusu integrisan je prostor – dispanzer za rukavice, kese i slično. 
  • Superiorne higijenske uslove omogućavaju tacne koje se izvlače radi lakog i temeljnog čišćenja modula. 

 

 

BAGET MODUL 

Ikonična izdužena forma baget hleba, omiljenog širom sveta zbog svoje krckave korice i mekane sredine, ne predstavlja problem kada imate Input pekaru sa Baget modulom. Za prijatno korisničko iskustvo pri kupovini bageta, tu je namenska fioka koja omogućuje laku dopunu i biranje vekne, bez rizika da se ona polomi. 

  

FRESH MODUL 

 

Svi znamo koliko je hleb omiljena prehrambena namirnica, jedna od fundamentalnih u našoj ishrani. A na nivou čula na miris i teksturu hleba reagujemo osećanjima zadovoljstva i prijatnosti. Fresh modul naše pekare kreiran je za specijalne vrste hleba i izlaganje koje će na najefektniji način istaći svežinu i miris svežih vekni različitih vrsta hleba. 

  

Superiornost Inputovog rešenja pekare ogleda se pre svega u njegovoj prilagodljivosti vašim zahtevima i specifičnim uslovima u kojima u svojim prodavnicama izlažete pekarske proizvode. Svaki specifičan zahtev rešavamo uz maksimalnu posvećenost - uverite se u to i pogledajte neke od adaptacija pekare koja smo realizovali sa našim klijentima. 

Tagovi:


Podeli