VIKTOR ČERČIL, MELBURN

Detalji

  • RETAIL SAFARI: Metju Braun
  • NAZIV PROJEKTA: Viktor Čerčil
  • LOKACIJA: Melburn/strong>
  • DATUM: 29.11.2023.

Kada je prvi Viktor Čerčil objekat bio otvoren u Sidneju 2009. godine, čuveni šef Entoni Bordejn nazvao ga je “najlepšom mesarom na svetu”.  

Sada je ova porodična, nezavisna zanatska mesarska radnja otvorila drugi objekat, u Armadejlu u Melburnu, što njihov koncept dodatno unapređuje svežom pijacom i restoranom za 12 osoba i somelijerom za uparivanje vina sa hranom.  

Na uređenje prostora površine 250 m2, koji je dizajnirao atelje Loop Creative, potrošeno je 3 miliona dolara. On predstavlja vrhunski primer stiske upotrebe materijala i svetla i čini ovaj objekat „Bulgarijem među mesarama“, u kome veština najbolih mesara, obrade mesa i tehnike dry aging postaje spektakl za posmatrače.   

Pored dizajna i brending svetske klase, kvalitet proizvoda i ekspertiza koja iza njega stoje ovom konceptu daju pravu stnagu.  

Ime Viktor Čerčil je kombinacija imena vlasnika Viktora Puharika i braće Čerčil. Ovaj objekat je savršen primer kako tradicionalni biznis maloprodaje dobija potpuno novu formu, i to formu prostora za teatralno ugostiteljstvo za 21 vek.  

Tagovi:


Podeli