TIN BUILDING, NEW YORK

Detalji

  • RETAIL SAFARI: Metthew Brown
  • NAZIV PROJEKTA: Tin Building
  • LOKACIJA: New York
  • DATUM: 15.08.2023.

Njujork ima impresivnu novu gastronomsku destinaciju, pod imenom Tin Building autora Žana Žorža. To je otvoreni koncept sa nizom restorana čuvenog njujorškog šefa Žana Žorža Vongerihtena. 

Tin Building je veličanstvena istorijska zgrada u kojoj je bila smeštena Fulton Ribarnica, otvorena 1907. a zatvorena 2005. godine. Projekat vredan 200 miliona dolara trajao je osam godina i realizovala ga je kompanija Hauard Hjuz Korporacija. 

Sa prelepim dizajnom enterijera  autora Romana i Vilijamsa i maestralnim izlaganjem proizvoda kreiranim od strane londonske agencije Kada dizajn, ovaj besprekorni, do detalja promišljeni tržni prostor od 5.000 kvadratnih metara sadrži selekciju pažljivo biranih specijalnih prehrambenih proizvoda i slatkiša, kao i kavijar bar, mesaru, ribarnicu i prodavnicu sira. 

Tin building ima šest restorana, od Kineskog restorana Kuća crvenog bisera do vegetarijanskog Seeds & Weeds. Tu je i šest lokala sa brzom hranom, tri bara, pivski vrt, i privatna sala za ručavanje. 

Izvor: Matthew Brown, https://echochamber.com/  

Autor teksta i kreator koncepta Retail safari, Metju Braun je vlasnik i osnivač kreativne retail intelligence agencije Ecochamber iz Londona, koja prati inovacije na svetskim ritejl tržištima i evoluciju potrošačkih trendova, savetuje klijente, ukazuje na najbolje prakse u korisničkom iskustvu, dizajnu prodavnica i inovativnim tehnologijama. On putuje svetom i posmatra trgovački sektor u potrazi za inovacijama u maloprodaji i promenama koje nagoveštavaju zaokrete u industriji.  

Echochamber donosi najbolje globalne prakse i kreativne uvide u klijente iz svih ritejl sektora, kako bi im pomogao da unaprede svoje poslovanje i prepoznaju najbolje prakse, koristeći narastajuće globalne potrošačke i maloprodajne trendove.  

Tagovi:


Podeli